Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka yere tayini çıkmak

Rüyada başka yere tayini çıkmak

Rüyada başka yere tayini çıkmak kendisini ferahlamış hissedeceğine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, esenlik bulacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına delalettir.

Rüyada başka yere tayini çıkmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yapılacak yardımlar veya önemli amaçlar için çalışmalara destekler söz konusu olabilir.

Rüyada başka yere tayini çıkmak kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada başka bir şehre tayini çıkmak aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka bir şehire tayini çıkmak makamını garantileyeceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına inanılır.

Rüyada başka bir yere tayininin çıktığını görmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, nahoş sözler işiteceğine, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada başka yere tayin olmak sorunların yakında son bulacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada başka bir yere tayin olmak dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada başka yere tayin olduğunu görmek heveslerinin biteceğine, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının tayini çıkmak hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments