Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka yere tayin olmak

Rüyada başka yere tayin olmak

Rüyada başka yere tayin olmak istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, siparişlerinin çoğalacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine delalet eder.

Rüyada başka yere tayin olmak gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişiyle kaliteli zaman geçirebilmek için çevreyi buna göre düzenleyebilirsiniz.

Rüyada başka bir yere tayin olmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka yere tayini çıkmak bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka yere tayin olduğunu görmek daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada başka yere tayin olmak kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine inanılır.

Rüyada başka bir yere tayininin çıktığını görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bir şehire tayini çıkmak ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka bir şehre tayini çıkmak sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine delalettir.

Rüyada başka birinin tayininin çıktığını görmek rızkının da çoğalacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments