Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir uçağın düştüğünü görmek

Rüyada başka bir uçağın düştüğünü görmek

Rüyada başka bir uçağın düştüğünü görmek dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bir uçağın düştüğünü gördüyseniz:

  • Bir an bir şey yapmaya karar verip birden yerinizden kalkamayacak durum alıyorsunuz.

Rüyada başka bir uçağın düştüğünü görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına inanılır.

Rüyada uçakla başka bir ülkeye gitmek yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına delalettir.

Rüyada uçakla başka ülkeye gitmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine delalettir.

Rüyada savaş uçağı düşürmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada uçaktan düştüğünü görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada bindiği uçağın denize düştüğünü görmek hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına delalet eder.

Rüyada uçağın düşüp patladığını görmek kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, dedikodu edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçağın düşüp yandığını görmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, zararların yakında telafi edileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments