Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçağın düşüp yandığını görmek

Rüyada uçağın düşüp yandığını görmek

Rüyada uçağın düşüp yandığını görmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, üzüntü yaşamaya, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçağın düşüp yandığını gördüyseniz:

  • Daha az denenmiş yollardan gitmekten veya az seyahat edilen yerlere ziyaretten kaçmamalısınız.

Rüyada uçağın düşüp yandığını görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, insanlarla tartışacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçağın yandığını görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine delalettir.

Rüyada uçağın havada yandığını görmek pek az kazanç getireceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına alamet eder.

Rüyada uçak düşmüş görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada bindiğin uçağın düştüğünü görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına tabir olunur.

Rüyada savaş uçağının düştüğünü görmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine delalettir.

Rüyada uçak düşmesi görmek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada uçak düşerken görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, dedikodu edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments