Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçağın düşüp patladığını görmek

Rüyada uçağın düşüp patladığını görmek

Rüyada uçağın düşüp patladığını görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına alamet eder.

Rüyada uçağın düşüp patladığını gördüyseniz:

  • Esnek olunması durumunda ise, sorunlar veya sorunlu durumlar daha rahar özülebilir.

Rüyada uçağın düşüp patladığını görmek dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, fakir çocukları giydireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçağın patladığını görmek anne baba duası alınacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada uçak patladığını görmek bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada arabaların patladığını görmek nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına yorulur.

Rüyada bombaların patladığını görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tekerin patladığını görmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabanın tekerleğinin patladığını görmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, tövbe etmeden vefata tabir olunur.

Rüyada ayın patladığını görmek çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments