Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaş uçağı düşürmek

Rüyada savaş uçağı düşürmek

Rüyada savaş uçağı düşürmek kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine yorulur.

Rüyada savaş uçağı düşürmek gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden ilişki veya iş birlikleri söz konusu olabilir.

Rüyada savaş uçağı düşürmek imkanlarının genişleyeceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına delalet eder.

Rüyada savaş uçağının düştüğünü görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşen savaş uçağı görmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, arzuların gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada savaş uçaklarının düştüğünü görmek konforunun artacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada uçak savaşı görmek kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada savaşan uçak görmek çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada havada savaş uçağı görmek bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, helal lokmalar yiyeceğine alamet eder.

Rüyada savaş uçağına binmek endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments