Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bindiği uçağın denize düştüğünü görmek

Rüyada bindiği uçağın denize düştüğünü görmek

Rüyada bindiği uçağın denize düştüğünü görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, psikolojik olarak toparlanacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, aniden evlilik kararı alacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine işarettir.

Rüyada bindiği uçağın denize düştüğünü gördüyseniz:

  • Endişelerinizi dile getirmekten çekinmeyin.

Rüyada bindiği uçağın denize düştüğünü görmek istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine delalet eder.

Rüyada bindiği uçağın düştüğünü görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bindiğin uçağın düştüğünü görmek hayırlı evlat sahibi olacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada uçak denize düştüğünü görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçağa yolcu bindirmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle uçağa bindiğini görmek ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının uçağa bindiğini görmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına inanılır.

Rüyada birinin uçağa bindiğini görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, zenginlik içinde olacağına, hastalanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments