Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçaktan düştüğünü görmek

Rüyada uçaktan düştüğünü görmek

Rüyada uçaktan düştüğünü görmek dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, itibar kaybedeceğine, konfor içinde olacağına delalettir.

Rüyada uçaktan düştüğünü gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz, bazı kavga veya kıskançlıklar hayatınızı bozabilir.

Rüyada uçak düştüğünü görmek aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına inanılır.

Rüyada bindiğin uçağın düştüğünü görmek kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada yanarak düşen uçak görmek yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçağın düşüp patladığını görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçağın üzerine düştüğünü görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçakta düştüğünü görmek zenginliğinin artacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına delalet eder.

Rüyada uçağın suya düştüğünü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine tabir olunur.

Rüyada düşmüş uçak görmek uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments