Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir şehre taşınmak

Rüyada başka bir şehre taşınmak

Rüyada başka bir şehre taşınmak iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, bunun farkına varacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, desteksiz kalacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, konforundan da ödün vereceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine delalet eder.

Rüyada başka bir şehre taşınmak gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi geciktirmemeli veya altından kalkabileceğinizden daha fazla şey yüklenmemelisiniz.

Rüyada başka bir şehre taşındığını görmek hayır ve bereketin artmasına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre taşınmak manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka bir şehre taşınmak elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada başka şehre taşındığını görmek işlerinin düzeleceğine, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka şehre taşınmak karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına rivayet eder.

Rüyada şehre taşınmak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, yeni bir çevre edinileceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine tabir olunur.

Rüyada uzak bir şehre taşınmak iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada köyden şehre taşınmak adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments