Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzak bir şehre taşınmak

Rüyada uzak bir şehre taşınmak

Rüyada uzak bir şehre taşınmak maddi gücünün de daimi olacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzak bir şehre taşınmak gördüyseniz:

  • Uzun zaman devam etmesi gereken bir bağlantı ya da ilişkinizde meydana gelebilecek sorunların politik şekilde ele alınması gerekiyor.

Rüyada uzak bir şehre taşınmak makamının sürekli yükseleceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada uzak şehre girmek tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına rivayet eder.

Rüyada uzak bir şehre gitmek endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzak bir şehre girmek içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına delalettir.

Rüyada uzak şehre gitmek makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada şehirden şehre taşınmak maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, iftiraya uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre taşınmak sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine delalettir.

Rüyada başka şehre taşındığını görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, çok büyük paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments