Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir şehre taşındığını görmek

Rüyada başka bir şehre taşındığını görmek

Rüyada başka bir şehre taşındığını görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine delalettir.

Rüyada başka bir şehre taşındığını gördüyseniz:

  • Açıklık ya da netlik kazandırılması gereken konularda belli kararlar alabilirsiniz.

Rüyada başka bir şehre taşınmak herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kendini yiyip bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka bir şehre taşındığını görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada başka şehre taşındığını görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada başka şehre taşınmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre taşınmak konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine işaret eder.

Rüyada yeni bir şehre taşınmak yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına alamet eder.

Rüyada şehirden şehre taşınmak zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, kötü günlerinden kurtulacağına, işlerin de hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada bir şehre taşınmak kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments