Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka şehre taşınmak

Rüyada başka şehre taşınmak

Rüyada başka şehre taşınmak yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada başka şehre taşınmak gördüyseniz:

  • Anlayışsızlık meylindesiniz.

Rüyada başka bir şehre taşındığını görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada başka şehre taşındığını görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka şehre taşınmak sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada başka bir şehre taşınmak özel hayatında mutlu olacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine inanılır.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre taşınmak kesesinin her daim dolu kalacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada yeni bir şehre taşınmak hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine rivayet eder.

Rüyada köyden şehre taşınmak yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada şehirden şehre taşınmak bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, çalışmalarının artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments