Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köyden şehre taşınmak

Rüyada köyden şehre taşınmak

Rüyada köyden şehre taşınmak yeni insanlarla tanışacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, anlayışlı bir kısmet çıkacağına inanılır.

Rüyada köyden şehre taşınmak gördüyseniz:

  • Diğerleri sağduyudan uzak tavırlarıyla size ters hareketler içinde olabilirler.

Rüyada köyden şehre taşınmak zararın gittikçe daha da artacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, dertlerinin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka şehre taşındığını görmek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına işaret eder.

Rüyada başka bir şehre taşındığını görmek işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzak bir şehre taşınmak büyük bir proje gerçekleştirileceğine, gün yüzü görmeyeceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada şehirden şehre taşınmak hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına delalettir.

Rüyada şehre taşınmak kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre taşınmak arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni bir şehre taşınmak sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments