Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir şehirden ev almak

Rüyada başka bir şehirden ev almak

Rüyada başka bir şehirden ev almak büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, yenilenme yaşayacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada başka bir şehirden ev almak gördüyseniz:

  • Atacağınız adımları herkesle paylaşmanız gerekmiyor.

Rüyada başka şehirde ev görmek moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir şehirden ev almak sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine yorulur.

Rüyada başka şehirden ev almak kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, kederleneceğine tabir olunur.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre gittiğini görmek çaresiz ve yalnız kalacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına inanılır.

Rüyada başka bi şehire gitmek hayatının yolunda gideceğine, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada başka bir şehire tayini çıkmak ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka bir şehirde gezmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada başka bir şehirde görmek onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, gerçek mutluluğu tadacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments