Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada afrika kıtasını görmek

Rüyada afrika kıtasını görmek

Rüyada afrika kıtasını görmek aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, tüm sorunlarının biteceğine, yapacağı planların altüst olacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, işlerin büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada afrika kıtasını gördüyseniz:

  • Size verdiği sözleri ya da genel anlamda görevlerini yerine getirmeyen kişilerle ilişkilerinize mesafe koyma kararı alabilirsiniz.

Rüyada afrika kıtasını görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada başka bir kıtaya gitmek keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine delalettir.

Rüyada afgan görmek mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada afrikaya gitmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına inanılır.

Rüyada afrodit görmek dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada babadan af dilemek hayırlı haberlere, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada genel af görmek çok mutsuz olacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, yüzünün de güleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliden af dilemek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments