Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi işinde çalışmak

Rüyada kendi işinde çalışmak

Rüyada kendi işinde çalışmak endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, elinin de bollaşacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına inanılır.

Rüyada kendi işinde çalışmak gördüyseniz:

  • Sezgileriniz iş hayatınızda başına gelebilecek riskleri en aza indirmenizi sağlayacak.

Rüyada başka işyerinde çalışmak ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada işe girmek çalışmak bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada işemeye çalışmak yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına delalet eder.

Rüyada başkasının işinde çalışmak arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, kendini tatmin etmek için yaşayacağına işaret eder.

Rüyada iş çalışmak onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına inanılır.

Rüyada başka bir işyerinde çalışmak kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kendi işinde çalışmak içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine alamet eder.

Rüyada işe girmeye çalışmak bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments