Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi evinden başka eve taşınmak

Rüyada kendi evinden başka eve taşınmak

Rüyada kendi evinden başka eve taşınmak uzun soluklu bir işe girileceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi evinden başka eve taşınmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara tamamen kayıtsız kalmanız, karşı tarafı çileden çıkartabilir.

Rüyada kendi evinden başka eve taşınmak çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinden başka eve taşınmak psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, sevilen bir eşyanın çalınacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kendi evinden başka bir eve taşınmak gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada evden başka eve taşınmak uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına yorulur.

Rüyada bir başka eve taşınmak kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir evden başka bir eve taşındığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir evden başka bir eve taşınmak ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir evden başka eve taşınmak rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments