Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi evinden başka bir eve taşınmak

Rüyada kendi evinden başka bir eve taşınmak

Rüyada kendi evinden başka bir eve taşınmak çok büyük kötülemeler yapılacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına yorulur.

Rüyada kendi evinden başka bir eve taşınmak gördüyseniz:

  • Sokakta fazlaca bulunmanız sizi çeşitli kaza veya aksiliklerle uğraşmak zorunda bırakabilir.

Rüyada kendi evinden başka eve taşınmak sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine inanılır.

Rüyada kendi evinden başka bir eve taşınmak işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına tabir olunur.

Rüyada evinden başka eve taşınmak sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir evden başka bir eve taşındığını görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına alamet eder.

Rüyada bir evden başka eve taşınmak çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, ana baba sözü dinlemeye, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin başka eve taşındığını görmek hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine işarettir.

Rüyada başka eve taşındığını görmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada evden başka bir eve taşınmak yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments