Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinden başka eve girmek

Rüyada evinden başka eve girmek

Rüyada evinden başka eve girmek toplumda yükseleceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, neşesine kavuşacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinden başka eve girmek gördüyseniz:

  • Hayatınıza farklı bir gözle bakabilirsiniz.

Rüyada evinden başka eve girmek çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, itibar kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada başka birinin evine girmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada başka eve girmek sağlığın bozulacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla başka eve girmek malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir eve girmek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada evinden başka eve taşınmak hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine delalettir.

Rüyada kendi evinden başka bir eve taşınmak eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına delalettir.

Rüyada başka bir evi kendi evin gibi görmek muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine, yaşamının tadını çıkaracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments