Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada labirent gibi ev görmek

Rüyada labirent gibi ev görmek

Rüyada labirent gibi ev görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, anne babayla ters düşüleceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada labirent gibi ev gördüyseniz:

  • Evinizi ya da iş hayatınızı ilgilendiren olumlu haberler söz konusu olabilir.

Rüyada labirent gibi ev görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada labirentten çıkmak bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada labirentte olduğunu görmek mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına yorulur.

Rüyada labirente girmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada labirent görmek alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine delalet etmektedir.

Rüyada labirent yol görmek ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, çok hayır duası alacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına tabir olunur.

Rüyada labirentte kaybolmak yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına işaret etmektedir.

Rüyada labirentte yürümek bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, kem gözlere gelineceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments