Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir erkekle görmek

Rüyada başka bir erkekle görmek

Rüyada başka bir erkekle görmek bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, varını yoğunu kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada başka bir erkekle gördüyseniz:

  • Olayların içine girmemeli, seyirci kalmalısınız.

Rüyada başka bir erkekle öpüştüğünü görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada başka bir erkekle beraber olmak maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilisini başka erkekle görmek bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkeği başka kızla görmek prestij kazanacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasını başka bir erkekle görmek malını ve canını emniyete alacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, hikmete kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka bir erkekle yakınlaşmak hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı başka bir erkekle görmek konferans ve seminerlere katılacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine yorulur.

Rüyada eşinin başka erkekle görmek kötü gününü de paylaşacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments