Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka anne baba görmek

Rüyada başka anne baba görmek

Rüyada başka anne baba görmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka anne baba gördüyseniz:

  • Bazı konularda sıkıntılarınız varsa, dile getirmemenizde fayda var.

Rüyada başka anne baba görmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına işarettir.

Rüyada babanı başka bir kadınla görmek uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babayı başka bir kadınla görmek zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına alamet eder.

Rüyada başka birini baba olarak görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babasını başka kadınla görmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına alamet eder.

Rüyada babanın başka biriyle evlendiğini görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına, daima ona hürmet göstereceğine, kötü işlere girmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada başka birinin babasını görmek rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine delalet eder.

Rüyada babasının başka biri olduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments