Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin babasını görmek

Rüyada başka birinin babasını görmek

Rüyada başka birinin babasını görmek şansın kaçacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine yorulur.

Rüyada başka birinin babasını gördüyseniz:

  • Size söylenecek şeylerden çok yararlanabilirsiniz.

Rüyada babanı başka bir kadınla görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine inanılır.

Rüyada babanı başka kadınla görmek kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka baba görmek hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine yorulur.

Rüyada başka anne baba görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, günahların da affolacağına, kazancının hiç azalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada babayı başka kadınla görmek üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babasını başka kadınla görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin babasını görmek hafifleyeceğine, başarılı olacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada başka birini baba olarak görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments