Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasını başka kadınla görmek

Rüyada babasını başka kadınla görmek

Rüyada babasını başka kadınla görmek kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, aile içinde de bereketin artacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babasını başka kadınla gördüyseniz:

  • Daha sonra karşınızdaki insanın sevgisini kazanınca, onu kontrol etmeyi düşünün.

Rüyada babanı başka bir kadınla görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada babanı başka kadınla görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada babasını başka kadınla görmek çok yorulacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada babayı başka bir kadınla görmek ekmeğinin ve kazancının artacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada babayı başka kadınla görmek aydınlık bir yola çıkılacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka baba görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin babasını görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına işaret etmektedir.

Rüyada babanın başka biriyle evlendiğini görmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, mal ve rızkın çoğalmasına, işlerinin yarım kalacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments