Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayı başka bir kadınla görmek

Rüyada babayı başka bir kadınla görmek

Rüyada babayı başka bir kadınla görmek herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işaret eder.

Rüyada babayı başka bir kadınla gördüyseniz:

  • Sizin şanssızlığınızdan çok, çevrenizdeki birisinin başına gelen bir duruma üzülebilirsiniz.

Rüyada babasını başka kadınla görmek dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, başarılı ve kazançlı olacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada babanı başka kadınla görmek barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada babayı başka bir kadınla görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine delalettir.

Rüyada babayı başka kadınla görmek kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, mesleğinde atılım yapacağına, yeni şeyler keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babanı başka bir kadınla görmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka baba görmek aldığı borçların katbekat artacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada başka birini baba olarak görmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada babasının başka biri olduğunu görmek çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, kederinin dağılacağına, variyetini çoğaltacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments