Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öbür alemi görmek

Rüyada öbür alemi görmek

Rüyada öbür alemi görmek rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, elinin de bollaşacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına inanılır.

Rüyada öbür alemi gördüyseniz:

  • Evde veya özel yaşamınızda engellerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada öbür alemi görmek istediği yola çıkacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada öbür tarafa gitmek kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına delalet eder.

Rüyada öbür dünyayı görmek başarılarının devamlı olacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına yorulur.

Rüyada öbür dünyaya gitmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada kendini öbür dünyada görmek maaşının artacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine işarettir.

Rüyada öbür dünyada olmak daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada öbür dünyada sorgulanmak çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına delalet eder.

Rüyada öbür dünyadan çağrılmak tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments