Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlamak el öpmek

Rüyada ağlamak el öpmek

Rüyada ağlamak el öpmek karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, iç dünyasının güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine rivayet eder.

Rüyada ağlamak el öpmek gördüyseniz:

  • Karmaşık değil, basit çözümler daha fazla işinize yarayabilir.

Rüyada ağlamak el öpmek aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada el öpüp ağlamak rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada hacının elini öpmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, saadetinin yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada hakimin elini öpmek ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin annesinin elini öpmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, bazı engellerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada annenin el öpmek sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş dedenin elini öpmek çok sevilen bir kişi olunacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin el öpmek sağlık sorunları ile uğraşılacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments