Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin el öpmek

Rüyada birinin el öpmek

Rüyada birinin el öpmek rızık elde edeceğine, bir konuda destek alacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, sevinçli haberlere, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin el öpmek gördüyseniz:

  • Kim ne düşünürse düşünsün aldırmayın.

Rüyada bir evliyanın elini öpmek dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, ortaya bazı projeler koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada dayısının elini öpmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada çocuğun elini öpmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük eli öpmek her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada büyük birinin elini öpmek yeni iş kollarına girileceğine, günden güne sorunlarının artacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada ölen yakınının elini öpmek girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına işarettir.

Rüyada misafirin elini öpmek kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayınvalide elini öpmek kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments