Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el öpüp ağlamak

Rüyada el öpüp ağlamak

Rüyada el öpüp ağlamak diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, mutluluk dolu haberler alacağına, onları tebrik edeceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, hayırlı işler yapacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada el öpüp ağlamak gördüyseniz:

  • Herkes gibi davranmak zorunda değilsiniz.

Rüyada el öpüp ağlamak gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada ağlamak el öpmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, moralinin düzeleceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına inanılır.

Rüyada gelin olup ağladığını görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, huzur içinde yatacağına delalet eder.

Rüyada erkek kardeşe sarılıp ağlamak kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, daha pozitif biri olacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin ölümüne ağlamak asla yüksünmeyeceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinlikler içinde ağlamak atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada ölen bir kişi için ağlamak makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine alamet eder.

Rüyada karısının ağladığını görmek umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, başarılı bir insan olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments