Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başının kanamasını görmek

Rüyada başının kanamasını görmek

Rüyada başının kanamasını görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, iş hayatında terfi alınacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, uzun yaşayacağına yorulur.

Rüyada başının kanamasını gördüyseniz:

  • Temmuz ayı başına kadar, verdikleri sözleri yerine getiremeyen kişiler sizi şaşırtabilir.

Rüyada baş kanaması görmek mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başının kanamasını görmek kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, hatalı yollara sapılacağına tabir olunur.

Rüyada başın kanaması görmek bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, kafasının boşalacağına yorulur.

Rüyada adet kanama görmek aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada göğsünün kanamasını görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin beyin kanaması geçirdiğini görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına işaret eder.

Rüyada bardaktan kana kana su içmek gelmek istediği noktalara geleceğine, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sorunlarını unutacağına yorulur.

Rüyada parmak kanaması görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments