Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başın kanaması görmek

Rüyada başın kanaması görmek

Rüyada başın kanaması görmek kafa dağıtacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına işaret eder.

Rüyada başın kanaması gördüyseniz:

  • Konularınızda son derece büyük bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip; onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Rüyada başının kanamasını görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına rivayet eder.

Rüyada başın kanaması görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine yorulur.

Rüyada baş kanaması görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözün kanamasını görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada aşırı kanama görmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına rivayet eder.

Rüyada parmak kanaması görmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada dişin kanayarak düştüğünü görmek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dudak kanaması görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments