Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başını çevirmek

Rüyada başını çevirmek

Rüyada başını çevirmek de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine yorulur.

Rüyada başını çevirmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli bir ortamda bulunmanız mümkündür.

Rüyada başını çevirmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine işarettir.

Rüyada parayı geri çevirmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına rivayet eder.

Rüyada birine sırt çevirmek rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, kazanç elde edeceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ip çevirmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, yeni mekânlara gireceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada arabayı ters çevirmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada parayı altına çevirmek karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada birine yüz çevirmek hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, rütbesinin artacağına rivayet eder.

Rüyada iş çevirmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments