Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ip çevirmek

Rüyada ip çevirmek

Rüyada ip çevirmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, hayırlı kararlar verileceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada ip çevirmek gördüyseniz:

  • Bedensel olarak kendinizi fazla hareketsiz hissedebilirsiniz.Bunun sonucunda bazı egzersizlere yönelmeniz mümkün.

Rüyada ip çevirmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çember çevirmek herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, muradına eremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada taksi çevirmek sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada parayı altına çevirmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine işarettir.

Rüyada rüşveti geri çevirmek tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, masabaşı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini çevirmek makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, kulluk derecesinin artmasına işarettir.

Rüyada hediyeyi geri çevirmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, şan şöhret kazanacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına yorulur.

Rüyada bisiklet çevirmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments