Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine yüz çevirmek

Rüyada birine yüz çevirmek

Rüyada birine yüz çevirmek yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine işarettir.

Rüyada birine yüz çevirmek gördüyseniz:

  • Arkadaş veya akrabalarınızla biraraya gelebilirsiniz.

Rüyada yüzünü çevirmek kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüz çevirmek en önemli anlarda destek görüleceğine, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, özlem gidereceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin yüz çevirdiğini görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına işarettir.

Rüyada birine yüz çevirmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadan iş çevirmek karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına inanılır.

Rüyada ip çevirmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada taksi çevirmek zorlukların ve kavgaların biteceğine, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, sıkıntıların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bisiklet çevirmek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, ileride çok zengin biri olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments