Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parayı altına çevirmek

Rüyada parayı altına çevirmek

Rüyada parayı altına çevirmek kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, içine kapanacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada parayı altına çevirmek gördüyseniz:

  • Çok fazla görev veya sorumluluk alamamanızda veya kaldırabileceğinizden fazla yüke talip olmamanızda fayda var.

Rüyada parayı altına çevirmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, sevinçli haberler geleceğine, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada altını paraya çevirmek hoş muhabbette olacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine tabir olunur.

Rüyada verilen parayı geri çevirmek işlerin rast gideceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada parayı geri çevirmek zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine delalettir.

Rüyada bahçe çevirmek çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada ayakkabı çevirmek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, rahatsızlıkların son bulacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine tabir olunur.

Rüyada hediyeyi geri çevirmek kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, inancının zayıflayacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtını çevirmek ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, tüm fırsatları değerlendireceğine, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments