Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine sırt çevirmek

Rüyada birine sırt çevirmek

Rüyada birine sırt çevirmek işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, verdiği emeklerin heba olacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada birine sırt çevirmek gördüyseniz:

  • Yaşanan olaylar kişisel anlamda ilerlemenizi engelleyebilir.

Rüyada sırt çevirmek cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına işaret eder.

Rüyada sırtını çevirmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına delalet eder.

Rüyada birine sırt çevirmek alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, heveslerin söneceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini çevirmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tesbih çevirmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafa çevirmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzük çevirmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başını çevirmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, sıkılacağına ve üzüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Halil

Hoşlandığım kızla oturarak konuşuyordum sırt cevirdim