Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iş çevirmek

Rüyada iş çevirmek

Rüyada iş çevirmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına işarettir.

Rüyada iş çevirmek gördüyseniz:

  • Yaratıcı işlere daha fazla eğilmeniz sizi takip eden kişilerin beğenisini kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada arkadan iş çevirmek başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada arkasından iş çevirmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iş çevirmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabayı ters çevirmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, hayatın pahalılaşmasına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine delalettir.

Rüyada anahtar çevirmek tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına alamet eder.

Rüyada sırtını çevirmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine delalet eder.

Rüyada yüzünü çevirmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına delalet eder.

Rüyada altını paraya çevirmek depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments