Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücuduna kene yapıştığını görmek

Rüyada vücuduna kene yapıştığını görmek

Rüyada vücuduna kene yapıştığını görmek bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, rakiplerin alt edileceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine delalettir.

Rüyada vücuduna kene yapıştığını gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada vücuduna kene yapıştığını görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına işaret eder.

Rüyada kene yapıştığını görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına yorulur.

Rüyada vücudunda kene çıkarmak aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada vücudunda kene görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, çok büyük zararlar edileceğine delalet eder.

Rüyada vücutta kene görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, yaşamdan istediklerini alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kene öldürdüğünü görmek çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, gülüp eğleneceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine inanılır.

Rüyada yatakta kene görmek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, tartışmaların son bulacağına inanılır.

Rüyada evde kene görmek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments