Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda kene çıkarmak

Rüyada vücudunda kene çıkarmak

Rüyada vücudunda kene çıkarmak gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine, yeni bir işe gireceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına yorulur.

Rüyada vücudunda kene çıkarmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımlar, bilgi paylaşımları, zaman ayırmak v.b şeyler önemli bir konuda size faydalı olabilir.

Rüyada vücudunda kene çıkarmak görgülü ve kültürlü olacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına inanılır.

Rüyada vücutta kene görmek işinin gücünün de rast gideceğine, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine işarettir.

Rüyada vücudunda kene görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücuduna kene yapıştığını görmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine işarettir.

Rüyada başından kene çıkarmak yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına tabir olunur.

Rüyada kene çıkarmak hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, şifa edineceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı kene görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, borçların kapanacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada kulakta kene görmek kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments