Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlama sesi duymak

Rüyada ağlama sesi duymak

Rüyada ağlama sesi duymak maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, malının da hiç olacağına, üzücü haberler alacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına alamet eder.

Rüyada ağlama sesi duymak gördüyseniz:

  • Bazı şeyler sadece siz inandığınız için öyle olmayabilir.

Rüyada ağlama sesleri duymak kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, kavgaların büyüyeceğine, güzel bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada ağlayan birinin sesini duymak yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına işarettir.

Rüyada ağlama sesi duymak verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına rivayet eder.

Rüyada ağlayan bebek sesi duymak gerçek mutluluğu tadacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kavga sesleri duymak aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada azrailin sesi duymak finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada öksürük sesi duymak durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bağırma sesi duymak işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, rahat bir hayat süreceğine, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments