Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öksürük sesi duymak

Rüyada öksürük sesi duymak

Rüyada öksürük sesi duymak ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına işarettir.

Rüyada öksürük sesi duymak gördüyseniz:

  • Size ihtiyacınız olmayan harcamalar yaptırabilecek kişiler dikkat gerektiriyor.

Rüyada öksürük sesi duymak ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına alamet etmektedir.

Rüyada öksürük kan tükürmek canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada denizin sesini duymak bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına tabir olunur.

Rüyada ölen eşinin sesini duymak tüm kederinin uçup gideceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin insanın sesini duymak hasta ise iyileşeceğine, feraha ermeye, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun sesini duymak sıkıntılarının geçeceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına yorulur.

Rüyada ölmüş babasını sesini duymak kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin sesini duymak çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments