Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlama sesleri duymak

Rüyada ağlama sesleri duymak

Rüyada ağlama sesleri duymak hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, maddi olarak kötü bir karara varılacağına inanılır.

Rüyada ağlama sesleri duymak gördüyseniz:

  • Sürekli şikayet eden veya sizi geçmeye çalışan kişileri durdurmaya muktedir olabilirsiniz.

Rüyada ağlama sesi duymak sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine delalet eder.

Rüyada ağlayan bebek sesi duymak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağlayan birinin sesini duymak sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağlama sesleri duymak çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, işlerin günden güne artacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına delalettir.

Rüyada camide ezan sesi duymak attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine işarettir.

Rüyada fare sesleri duymak bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, zor zamanlar yaşayacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen babanın sesini duymak hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına delalettir.

Rüyada balina sesi duymak aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments