Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azrailin sesi duymak

Rüyada azrailin sesi duymak

Rüyada azrailin sesi duymak tatsızlıkların ortadan kalkacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine rivayet eder.

Rüyada azrailin sesi duymak gördüyseniz:

  • Sizin için angarya olmanın üstüne çıkamayan işleri bir kenara bırakmak isteyebilirsiniz.

Rüyada ölmüş annesinin sesini duymak yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına tabir olunur.

Rüyada üç harflinin sesini duymak aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada salavat sesleri duymak kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Rüyada kedi sesi duymak sevindirici haberler alınacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada dere sesi duymak rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kavga sesi duymak ana baba için büyük bir ev alınacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada namaz kılarken ezan sesi duymak rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tekbir sesini duymak zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments