Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayan birinin sesini duymak

Rüyada ağlayan birinin sesini duymak

Rüyada ağlayan birinin sesini duymak tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, yolculuğa, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada ağlayan birinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Güçsüzlük veya isteksizlik gösteriyorsunuz, bunu engellemelisiniz.

Rüyada ağlayan birinin sesini duymak aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağlayan bebek sesi duymak borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, tüm parasını kaybedeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine alamet eder.

Rüyada ağlama sesi duymak fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına delalet eder.

Rüyada ağlama sesleri duymak eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada kocasının sesini duymak bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden ses duymak çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine işarettir.

Rüyada silahla sesi duymak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına işaret eder.

Rüyada gaipten insan sesi duymak tatsızlıkların aşılacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments