Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek ve kene görmek

Rüyada köpek ve kene görmek

Rüyada köpek ve kene görmek işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada köpek ve kene gördüyseniz:

  • Kendi hamlelerinize kendiniz karar veriyorsunuz.

Rüyada köpek üstünde kene görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, işinde de hep başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpekte kene görmek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada köpek kenesi görmek zor durumda kalacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek üzerinde kene görmek büyük problemler yaşanacağına, üçüncü gözünün açılacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpekten kene koparmak yüzünün her daim güleceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin üstünde kene görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret eder.

Rüyada köpekten kene toplamak içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpek ve kene görmek kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments