Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başına taş yağdığını görmek

Rüyada başına taş yağdığını görmek

Rüyada başına taş yağdığını görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, çok büyük hayır duası alınacağına, hep dua edeceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başına taş yağdığını gördüyseniz:

  • Daha korumacı olabilir veya çocuklarla ilgilenebilirsiniz.

Rüyada başına taş yağdığını görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine delalet eder.

Rüyada başına dolu yağmak öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada başına dolu yağdığını görmek hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünden taş yağdığını görmek korkularını ve şüphelerini yeneceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine rivayet eder.

Rüyada taş yağdığını görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine yorulur.

Rüyada gökten taş yağdığını görmek bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada havadan taş yağdığını görmek sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzerine taş yağdığını görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments