Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havadan taş yağdığını görmek

Rüyada havadan taş yağdığını görmek

Rüyada havadan taş yağdığını görmek sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, sahip olacağı malın faazlalığına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada havadan taş yağdığını gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde bir kırgınlık yaşamanız ya da evliyseniz eşinizle gerilimli durumlara girmeniz olasıdır.

Rüyada havadan taş yağdığını görmek ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, rakiplerin teker teker alt edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada havadan denize bakmak elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına rivayet eder.

Rüyada kabeyi havadan görmek barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına inanılır.

Rüyada havadan denize düşmek hiçbir şey yapmak istemez olacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına inanılır.

Rüyada havadan suya düşmek daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, önünü açacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine tabir olunur.

Rüyada havadan yere inmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına delalettir.

Rüyada havadan yürümek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, kazancının her geçen gün artacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada şehri havadan görmek çocuk sahibi olacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments