Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başına beyaz tülbent örtmek

Rüyada başına beyaz tülbent örtmek

Rüyada başına beyaz tülbent örtmek husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, sağlığının yerinde olacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başına beyaz tülbent örtmek gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkiniz sizi engelliyor olabilir.

Rüyada başına beyaz tülbent örtmek işlerin başına geçeceğine, çaresizleşeceğine, işinde de hep başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başını tülbentle örtmek iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tülbent örtmek rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına tabir olunur.

Rüyada başında beyaz tülbent görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başına beyaz tülbent takmak ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada başına beyaz tülbent bağlamak ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, yeni bir eve taşınılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tülbent örtmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.

Rüyada yeşil tülbent örtmek başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments