Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başına yazma örtmek

Rüyada başına yazma örtmek

Rüyada başına yazma örtmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başına yazma örtmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda gereken adımları atmamanız veya işe yarar çözümler bulmamanız durumunda sorunlar büyüyebilir.

Rüyada başına yazma örtmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada oyalı yazma örtmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada mor yazma örtmek çocuklarının fazla olacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına alamet eder.

Rüyada yazma örtmek daha fazla gelir sahibi olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, hararetli olayların meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada beyaz yazma örtmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı yazma örtmek maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada pembe yazma örtmek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına inanılır.

Rüyada başında yazma görmek işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, önündeki engelleri aşamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments