Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baş örtmek

Rüyada baş örtmek

Rüyada baş örtmek çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, ticaret ehli kimse olacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, insanlarla uyumunun artacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, sermayesinin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada baş örtmek gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan kişiler olabilir, imajınızı korumalısınız.

Rüyada başı örtmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada başa eşarp örtmek güzel günlerin kapıda olacağına, gerçek mutluluğu tadacağına, daha güçlü bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada camide başını örtmek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başına örtü örtmek sorunların artacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, çok zor günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başa şal örtmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada başına seccade örtmek büyük sorunlar yaşayacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına inanılır.

Rüyada başına beyaz örtü örtmek korkularını ve şüphelerini yeneceğine, geleceğine, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına rivayet eder.

Rüyada başımı örtmek söz sahibi olacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, rızkının genişleyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments